Protected with SiteGuarding.com Antivirus
FILLISLIFT ΑΝΥΨΩΤΙΚΑ MHXANHMATA - Fillislift

Fillislift

Εταιρικές Δραστηριότητες

Ιστορικό

fillislift HQ 35y

Στα περισσότερα από 30 χρόνια ιστορίας της, η Fillislift κατάφερε να δημιουργήσει ένα ζωντανό οργανισμό συνεχούς καινοτομίας, εξέλιξης και πρωτοπορίας στο χώρο των ανυψωτικών μηχανημάτων. Με επίκεντρο την άρτια και πολύπλευρη εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών της συνεχίζει να δημιουργεί νέα προϊόντα και υπηρεσίες, παρέχοντας καταρτισμένο προσωπικό, πιστοποιημένο service και τον μεγαλύτερο στόλο ανυψωτικών μηχανημάτων στην Ελλάδα.

1983 | Η εταιρεία ιδρύεται στην Ελευσίνα Αττικής με την επωνυμία "Αφοί Στ. Φίλη ο.ε."

1995 | Η εταιρεία μεταφέρεται σε καινούριες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στη Μάνδρα Αττικής και μετονομάζεται σε "Ανδρέας Φίλης κ Σια ο.ε.".

2001 | Αποκλειστική Αντιπροσωπεία του οίκου "HYUNDAI HEAVY INDUSTRIES EUROPE - MATERIAL HANDLING EQUIPMENT" στην Ελλάδα.

2002 | Αλλαγή νομικής μορφής και επωνυμίας της εταιρείας σε "Fillislift – Ανδρέας Φίλης ΑΕΒΕ".

2004 | Επίσημος προμηθευτής για τις ανάγκες της Οργανωτικής Επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων ΑΘΗΝΑ 2004.

2007 | Πιστοποίηση της εταιρείας κατά EN ISO 9001 από τους διεθνείς οργανισμούς πιστοποίησης TUV & QMSCERT στους τομείς εμπορίας, επισκευής και παροχής υπηρεσιών εκμίσθωσης περονοφόρων ανυψωτικών μηχανημάτων και εμπόριο ανταλλακτικών περονοφόρων & ανυψωτικών μηχανημάτων.

2008 | Διεύρυνση στόλου ενοικιάσεων με τηλεσκοπικούς γερανούς, ηλεκτροκίνητες ψαλιδωτές εργοεξέδρες, τηλεσκοπικά καλαθοφόρα, κτλ.

2010 | Ίδρυση εργαστηρίου συντήρησης - επισκευής βιομηχανικών μπαταριών μόλυβδου-οξέος, "Battery Service Hellas"

2013 | Αποκλειστική Αντιπροσωπεία του Κορεάτικου οίκου "NEXEN CORPORATION" στο τομέα βιομηχανικών ελαστικών.

2015 | Αντιπροσωπεία του Ιταλικού οίκου “MIDAC” σε μπαταρίες και φορτιστές βιομηχανικού τύπου.

2017 | Αντιπροσωπεία του Ουγκρικού οίκου “MOL” στα πετρελαιοειδή και λιπαντικά.

2018 | Αντιπροσωπεία του Αμερικάνικου οίκου “GENIE” στον τομέα του Access Equipment με μεγάλη γκάμα ανυψωτικών μηχανημάτων όπως ψαλιδωτές εργοεξέδρες, αρθρωτά και τηλεσκοπικά καλαθοφόρα κ.λ.π.

Ευκαιρίες Καριέρας

Η Fillislift ιδρύθηκε πριν από 30 χρόνια με στόχο να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα της διαχείρισης υλικών.

Μέσα σε αυτά τα χρόνια κατάφερε να δημιουργήσει τον μεγαλύτερο ιδιόκτητο στόλο ενοικιαζομένων ανυψωτικών μηχανημάτων, να παρέχει στους πελάτες της ένα πλήρως πιστοποιημένο και αξιόπιστο service που μπορεί να καλύψει όλες τους τις ανάγκες ενώ μέσα από στρατηγικές συνεργασίες με πολυεθνικές εταιρείες (Hyundai, Erg, Nexen, Omg) είναι σε θέση να προσφέρει πλήρη γκάμα ανυψωτικών μηχανημάτων, ανταλλακτικών, λιπαντικών και ελαστικών για ενοικίαση, αγορά ή ανάληψη έργου.

Στην FillisLift αναζητούμε ενθουσιώδεις και εμπνευσμένους συνεργάτες, ανθρώπους που επενδύουν στην καριέρα τους και είναι έτοιμοι να ακολουθήσουν το όραμα μας. Προσφέρουμε ένα σταθερό περιβάλλον εργασίας και ευκαιρίες ανέλιξης μέσα από την ομαδικότητα.

 

Για να μας στείλετε το βιογραφικό σας και να επικοινωνήσουμε παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας.

Fillislift - Πωλήσεις, Ενοικιάσεις, Service Ανυψωτικών Περονοφόρων

fillislift HQ

 

Η εταιρεία "FILLISLIFT – ΑΝΔΡΕΑΣ ΦΙΛΗΣ ΑΕΒΕ" ιδρύθηκε το 1982 και εδρεύει στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στη Μάνδρα Αττικής.
Ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις της σημερινής τεχνολογίας στο χώρο των ανυψωτικών μηχανημάτων είναι σε θέση να καλύψει τις ανάγκες τω πελατών της τόσο στον χώρο της πώλησης σε καινούργια και μεταχειρισμένα μηχανήματα όσο και στο χώρο της ενοικίασης και της επισκευής.

Η εταιρεία από το 2001 είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα του οίκου "HYUNDAI HEAVY INDUSTRIES EUROPE – MATERIAL HANDLING EQUIPMENT".
Με βάση την εικοσιπενταετή και πλέον πείρα στο χώρο των ανυψωτικών μηχανημάτων και με στόχο τη συνεχή ανέλιξη και ανάπτυξη είναι σε θέση να εγγυηθεί ποιότητα και αξιοπιστία σε κάθε της συνεργασία.

Έδρα Εταιρείας:
Ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στη βιομηχανική ζώνη Θριασίου Πεδίου: Εκθεσιακοί χώροι, συνεργεία, γραφεία, Αποθηκευτικοί χώροι.
Διεύθυνση : 27ο χλμ Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών – Θηβών, Μάνδρα Αττικής. Τηλ.: 210 5555884

Υποκατάστημα:
Στον κόμβο Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου, στην Ελευσίνα: Συνεργείο, Φανοποιείο και Αποθηκευτικούς Χώρους.
Διεύθυνση: Κορίνθου 2, Ελευσίνα Αττικής. Τηλ.:210 5560444

Δραστηριότητες:

Δείτε την Εταιρική Παρουσίαση σε μορφή PDF

Επικοινωνία

27ο χλμ. Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών-Θηβών
19600 Μάνδρα, Αττική


5ο χλμ. Παλαιάς Εθνικής Οδού Λάρισας-Βόλου
41500 Λάρισα


T: 210 55.55.884


Φόρμα Επικοινωνίας


firefox-icon twitter-icon


Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter της FillisLift και ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της εταιρίας μας!