Protected with SiteGuarding.com Antivirus
FILLISLIFT ΑΝΥΨΩΤΙΚΑ MHXANHMATA - Hyundai | Τα Περονοφορα Hyundai στoxεύουν την κορυφή στην Armstrong World Industries

Hyundai | Τα Περονοφορα Hyundai στoxεύουν την κορυφή στην Armstrong World Industries

on .

Armstrong Metal Ceilings 1 Copy

Η Armstrong World Industries Inc είναι ένας παγκόσμιος ηγέτης στο σχεδιασμό και την κατασκευή καλυμμάτων δαπέδου και οροφής. Η αμερικανική επιχείρηση, διαθέτει μια μονάδα παραγωγής στο Stafford, όπου η εταιρεία λειτουργεί ένα στόλο από πέντε ανυψωτικά περονοφόρα Hyundai τα οποία είναι επιφορτισμένα με τη διαχείριση προηγμένης τεχνολογίας υλικού για πλακόστρωση.

 

Η Armstrong διαθέτει μια σειρά από πελάτες κύρους σε όλο τον κόσμο και έχει παράσχει λύσεις για πλακόστρωση στον υπόγειο σιδηρόδρομο του Λονδίνου, το Canary Wharf και το αεροδρόμιο της Τζέντα, με εγκαταστάσεις παραγωγής στο Ηνωμένο Βασίλειο και εγκαταστάσεις επίσης στη Γαλλία, την Αυστραλία, τη Γερμανία, την Κίνα και την Αμερική.

 

 

Μέχρι και πριν από 18 μήνες η εγκατάσταση του Stafford χρησιμοποιούσε έναν άνθρωπο μόνο για όλες τις απαιτήσεις ανύψωσης και μετακίνησης της, αλλά καθώς η εταιρεία επέκτεινε τη λειτουργία του Ηνωμένου Βασιλείου, μια πιο συνεπή και σταθερή λύση ήταν αναγκαία για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις μιας αναπτυσσόμενης επιχείρησης, και επομένοως περισσότερα μηχανήματα απαιτούνταν.

 

Η σύμβαση τέθηκε σε δημοπρασία και τέσσερις εταιρείες έδωσαν προσφορά για την επιχείρηση. Ήταν οι "Stoke on Trent" με βάση τους αντιπροσώπους της Hyundai Hystackers οι οποίοι πέτυχαν να εξασφαλίσουν την συμφωνία για την προμήθεια πέντε μηχανών για την εταιρεία.

 

Ο Διευθυντής Παραγωγής Matthew Robinson από την Armstrong World Industries είπε:

 

"Η σύμβαση για το νέο στόλο μηχανημάτων τέθηκε σε βάση προσφοράς και κοιτάξαμε το συνολικό πακέτο που περιλάμβανε όχι μόνο το κόστος αλλά και το πακέτο υπηρεσιών κλπ, οι Hystackers κάλυψαν όλες τις ανάγκες και συμπληρώθηκαν τα κριτήρια που ψάχναμε."

 

Η Armstrong έχει μια σειρά από μηχανήματα της Hyundai που εργάζονται στις εγκαταστάσεις του Stafford οι οποίες περιλαμβάνουν το 33L-7Α LPG περονοφόρο αντίβαρου με ονομαστική ανυψωτική ικανότητα στα 3300kg, το ηλεκτροκίνητο παλετοφόρο 20ET-7N με 2000kg ανυψωτική ικανότητα, ένα 20DA-7E  με 2000kg ανυψωτική ικανότητα φορτίου και ένα 33D- 7E, περονοφόρο ανυψωτικής ικανότητας στα 3300kg ωφέλιμου φορτίου. Τα μηχανήματα εργάζονται 24 ώρες την ημέρα σε βάρδιες.

 

Ο Mathew πρόσθεσε, "Έχουμε μια μικρή εγκατάσταση εδώ στο Stafford περίπου 2.500 τετραγωνικών μέτρων με δύο μεγάλα "υπόστεγα" - τα οποία βρίσκονται σε αδιέξοδο έτσι η πρόσβαση είναι αρκετά περιορισμένη και οι πεζοί είναι πάντα παρόντες, οπότε η ασφάλεια ήταν ένας από τα σημαντικότερους παράγοντες στην επιλογή μηχανών για να εργαστούν στο χώρο της Armstrong. Είχαμε εγκαταστήσει προειδοποιητικά μπλε φώτα και η ταχύτητα είχε περιοριστεί επίσης. Υπάρχει επίσης μια λειτουργία ελέγχου ασφαλείας στην οθόνη των μηχανημάτων που ελέγχει όλες τις πτυχές της ασφάλειας των μηχανημάτων. Η ορατότητα είναι επίσης καλή και οι χειριστές αναφέρουν ότι είναι πολύ «απαλά» στην λειτουργία τους. Άλλα χαρακτηριστικά για τα ανυψωτικά περονοφόρα της Hyundai περιλαμβάνουν σύστημα GPS και αισθητήρες πρόσκρουσης".

 

"Οι αντιπρόσωποι της Hystackers ήταν εξαιρετικά χρήσιμοι με τις τροποποιήσεις που ζητήσαμε - οι μηχανές δουλεύουν στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, έτσι προτιμήσαμε το υγραέριο, αντί του ντίζελ - τα μηχανήματα μπορούν να σηκώσουν 2.5 τόνους με ευκολία και δεν έχουν κανένα πρόβλημα να φτάσουν τα 3 μέτρα ύψος. Το 3.5ΤΝ ανυψωτικό μας κινεί υλικά όλη την ημέρα τα οποία περιλαμβάνουν πηνία και χάλυβα – τα άλλα κινούνται και διανέμουν τα εισερχόμενα εμπορεύματα και τις πρώτες ύλες. Η υπηρεσία buck up της Hystackers είναι επίσης εξαιρετική - θα έλεγα ότι έχει κατά 99% αυθημερόν εξυπηρέτηση του service. Επίσης, ο Carl Holdcroft μας προσφέρει πολύτιμες συμβουλές για την επίλυση προβλημάτων  και η κατάρτιση του είναι πολύ καλή", κατέληξε ο Mathew.

Επικοινωνία

27ο χλμ. Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών-Θηβών
19600 Μάνδρα, Αττική


5ο χλμ. Παλαιάς Εθνικής Οδού Λάρισας-Βόλου
41500 Λάρισα


T: 210 55.55.884


Φόρμα Επικοινωνίας


firefox-icon twitter-icon


Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter της FillisLift και ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της εταιρίας μας!