Protected with SiteGuarding.com Antivirus
FILLISLIFT ΑΝΥΨΩΤΙΚΑ MHXANHMATA - FillisRent | Κριτήρια επιλογής συνεργάτη για την Ενοικίαση περονοφόρου ανυψωτικού μηχανήματος

FillisRent | Κριτήρια επιλογής συνεργάτη για την Ενοικίαση περονοφόρου ανυψωτικού μηχανήματος

on .

ποικιλία ανυψωτικών μηχανημάτων

Η επιλογή του κατάλληλου συνεργάτη για την ενοικίαση ενός κλαρκ ή κάποιου ανυψωτικού περονοφόρου δεν είναι πάντα μια εύκολη διαδικασία. Στην Ελληνική αγορά υπάρχουν πολλοί οι οποίοι ισχυρίζονται ότι δραστηριοποιούνται στο χώρο  “ενοικιάσεων κλαρκ” ή “ενοικιάσεωv ανυψωτικών μηχανημάτων”, έχουν όμως την ικανότητα να καλύψουν τις πραγματικές ανάγκες ενός πελάτη;

Τα βασικότερα κριτήρια για την επιλογή του κατάλληλου συνεργάτη είναι τα εξής:


1. Μεγάλη ποικιλία ανυψωτικών μηχανημάτων.

Όσο περισσότεροι τύποι ανυψωτικών μηχανημάτων διατίθενται για ενοικίαση τόσο αυξάνεται η πιθανότητα να επιλέξετε το κατάλληλο μηχάνημα με βάση τις προδιαγραφές και τις ανάγκες του έργου σας πχ.

 

  1. περονοφόρο αντιβάρου
  2. πετρελαιοκίνητο
  3. ανυψωτικής ικανότητας 3.000kg
  4. με ιστό για ανύψωση φορτίων έως και 7μ ύψος
  5. με διπλά ελαστικά εμπρός για σταθερότητα
  6. με λαβίδα ρολού χάρτου διαμέτρου 1,25μ, κ.τ.λ.


2. Εμπειρία στον χώρο των ενοικιάσεων.
Όπως σε κάθε χώρο έτσι και στον χώρο των ενοικιάσεων η εμπειρία διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο διότι οι ανάγκες που αναφύονται κατά την διάρκεια ολοκλήρωσης ενός έργου μπορούν να αντιμετωπιστούν άμεσα και έγκαιρα. Π.χ. η εμπειρία είναι αυτή η οποία θα σας εξασφαλίσει ποιο τύπο μηχανήματος χρειάζεστε, ένα φορτίο βάρους 2.500kg δεν μπορεί να ανυψωθεί με ένα κλαρκ 2.5τν εάν και εφόσον οι διαστάσεις του είναι 1.2μ πλάτος και 1.2μ μήκος, κοκ.


3. Σύγχρονα ανυψωτικά μηχανήματα.
Ένα σύγχρονο ανυψωτικό μηχάνημα (περονοφόρο, εργοεξέδρα, κτλ) σας εξασφαλίζει εργονομία, ασφάλεια  και αξιοπιστία για την ομαλή περάτωση του έργου σας.

4. Άμεση Τεχνική Εξυπηρέτηση
Η δυνατότητα για άμεση τεχνική εξυπηρέτηση είναι βασικός παράγοντας στην επιλογή ενός αξιόπιστου συνεργάτη. Ο συνεργάτης που πρόκειται να επιλέξετε θα πρέπει να είναι σε θέση να ανταπεξέλθει άμεσα σε οποιαδήποτε δυσχέρεια του έργου σας.

5. Εγγυημένη Ποιότητα Υπηρεσιών
Πριν προβείτε σε οποιαδήποτε απόφαση θα πρέπει να αναζητήσετε όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά ποιότητας - ασφάλειας & υγείας καθώς και την νόμιμη άδεια εκτέλεσης των προαναφερθέντων υπηρεσιών.

Η εταιρία “FillisLift - Ανδρέας Φίλης ΑΕΒΕ” διαδραματίζει κυρίαρχο ρόλο στον χώρο της εκμίσθωσης ανυψωτικών μηχανημάτων και είναι σε θέση να καλύψει τις απαιτήσεις της αγοράς έχοντας την δυνατότητα να απαντήσει με στοιχεία που μιλούν από μόνα τους:

ποικιλία ανυψωτικών μηχανημάτων
στόλος ανυψωτικών μηχανημάτων
Στόλος ενοικιαζόμενων περονοφόρων που ξεπερνά τα 250 ανυψωτικά μηχανήματα, για φορτία βάρους μέχρι και 15.000kg, για ύψη μέχρι και 17μ, από ένα απλό παλετοφόρο έως και τηλεσκοπικούς γερανούς 80 τόνων, η εταιρία μας διαθέτει αναμφισβήτητα τη μεγαλύτερη ποικιλία περονοφόρων - κλαρκ, ανυψωτικών εργοεξέδρων - καλαθοφόρων, τηλεσκοπικών γερανών και γενικός ανυψωτικών μηχανημάτων στο χώρο της μίσθωσης.

ανάλυψη εργολαβιών
εργολαβία συναυλίας U2 30 χρόνια εμπειρίας στο χώρο των ανυψωτικών μηχανημάτων, τόσο με πελάτες τις μεγαλύτερες εταιρείες στην Ελλάδα (ιδίως στην βαριά βιομηχανία όπως στην παραγωγή τσιμέντου, πετρελαιοχημικών, παραγωγή ενέργειας, κλπ) όσο και στα μεγαλύτερα έργα που έχουν πραγματοποιηθεί στον Ελλαδικό χώρο  όπως “ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΘΗΝΑ 2004 (με 150 μηχανήματα και χειριστές)” συναυλίες των “U2”, “ROLLING STONES”, “MADONNA”, “AC-DC”, κτλ (με περονοφόρα - χειριστές σε 24ωρη βάση), και πολλά άλλα έργα εκμίσθωσης ανυψωτικών μηχανημάτων με τους χειριστές τους.

στόλος καινούριων κλαρκ Η εταιρεία μας αντιπροσωπεύει εταιρείες ανυψωτικών μηχανημάτων στην Ελλάδα όπως η “HYUNDAI HEAVY INDUSTRIES”, η “OMG” και η “TRANSMANUT” χρησιμοποιώντας καινούρια μηχανήματα για τις υπηρεσίες ενοικίασης ανυψωτικών μηχανημάτων. Με τον τρόπο αυτό το 88% του στόλου των ανυψωτικών μας μηχανημάτων αποτελείται από σύγχρονα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα, τα οποία διαθέτουν Πιστοποιητικά Καταλληλότητας ΕργασίαςΠινακίδες Μηχανημάτων Έργων, ασφαλιστήρια συμβόλαια, κτλ, εξασφαλίζοντας έτσι την ασφαλή και άνετη χρήση τους.

φορτηγά μεταφορών και κινητά service
φορτηγό μεταφοράς περονοφόρου Η εταιρεία μας φημίζεται για την άμεση τεχνική υποστήριξη ανυψωτικών μηχανημάτων με πιστοποιημένους τεχνικούς στο τμήμα service, με σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις επισκευής ανυψωτικών μηχανημάτων, με κινητά συνεργεία service περονοφόρων και με ειδικά διαμορφωμένα φορτηγά μεταφοράς ανυψωτικών μηχανημάτων εξασφαλίζοντας έτσι την έγκαιρη επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος προκύψει.

πιστοποιητικό ασφαλείαςπιστοποιητικό ασφαλείας Η “FillisLift - Ανδρέας Φίλης ΑΕΒΕ” είναι από τις λίγες εταιρείες στον χώρο ανυψωτικών μηχανημάτων που διαθέτει νόμιμη άδεια λειτουργίας “κατασκευής και επισκευής εξοπλισμού ανύψωσης και διακίνησης φορτίων”, σύστημα διαχείρισης ποιότητας ISO 9001:2008 και σύστημα διαχείρισης ασφάλειας και υγείας προσωπικού QHSAS 18001:1999/ELOT 1801.

Όλα τα παραπάνω αποδεικνύουν ότι η εταιρεία μας είναι σε θέση να εγγυηθεί την άριστη ποιότητα σε κάθε έργο που αναλαμβάνει.

Αν ενδιαφέρεστε να ενοικιάσετε κάποιο ανυψωτικό δείτε τι μπορούμε να κάνουμε για εσάς, συμπληρώστε μια φόρμα ενδιαφέροντος και γνωρίστε τις δυνατότητες της υπηρεσίας FillisRent.

Επικοινωνία

27ο χλμ. Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών-Θηβών
19600 Μάνδρα, Αττική


5ο χλμ. Παλαιάς Εθνικής Οδού Λάρισας-Βόλου
41500 Λάρισα


T: 210 55.55.884


Φόρμα Επικοινωνίας


firefox-icon twitter-icon


Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter της FillisLift και ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της εταιρίας μας!